EU Projects

Creating a new company website with the aim of achieving better visibility in the market

hr opkk esif eu

Zajedno do fondova EU.

 

Naziv projekta:

Izrada nove web stranice tvrtke sa ciljem postizanja bolje vidljivosti na tržištu

Šifra projekta:

KK.03.2.1.17.0174

Naziv korisnika:

Advensys engineering d.o.o.

Opis: Svrha Projekta je kroz ulaganje u izradu i lansiranje nove web stranice ojačati konkurentnost Prijavitelja kroz povećanje prisutnosti na domaćem i međunarodnim tržištima i tržišne vidljivosti usluga Prijavitelja te posljedično, povećanje prihoda od prodaje i ostvarenje planiranog rasta poslovanja za tvrtku Advensys . Provedba Projekta će doprinijeti rješavanju problema nedostatka reprezentativne web stranice - nova višejezična i moderno dizajnirana web stranica, programirana suvremenim programerskim alatima, omogućit će lako korištenje, navigaciju i preglednost (responzivnost) za sve preglednike i platforme, uz danas neizostavnu SEO optimizaciju.
Ciljevi i rezultati:

Posebna pažnja pri formiranju izgleda i sadržaja posvećena je lakoći pretrage ponuđenih sadržaja, jednostavnom i razumljivom načinu prezentacije tvrtke. Implementirana je dvojezičnost (HR i EN) za privlačenje domaćih i stranih investitora.

Kao rezultat provedbe projekta povećana je konkurentnost poduzeća, otvorena su nova tržišta te je omogućen daljnji rast i razvoj.

Ukupna vrijednost projekta:

88.010,00 kn

EU sufinanciranje projekta:

61.518,99 kn

Razdoblje provedbe:

od 15. listopada 2018. godine do 15. listopada 2019. godine

Osoba za kontakt:

Marko Luburić
Telefon: +385 1 7707 293
E-mail: marko.luburic@advensys.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Let's meet up

If you have not found replies to all your questions on our website or you would like to tell us your story, we remain at your disposal for all inquiries.