Inovacija i stručnost

Inovativna inženjerska rješenja u području elektroenergetike

Strukturni fondovi Europska unija

Projekt sufinancirala Europska unija iz sredstava
Europski fond za regionalni razvoj

Od projektiranja do testiranja

Proizvodnja

U suradnji s našim partnerima, koristeći pouzdanu i modernu tehnologiju, proizvodimo sustave i sekundarnu opremu za sve tipove elektroenergetsih objekta i postrojenja. Sustavi automatskog upravljanja, sustavi uzbude za sinkrone generatore, sustavi električnih zaštita te integrirani sustavi za male hidroagregate samo su dio našeg proizvodnog asortimana.

Mala hidroelektrana Glavica

Projektiranje

Projektiranje primarne i sekundarne opreme za elektroenergetske objekte podrazumijeva izradu idejnih rješenja, tehničko-ekonomskih analiza, idejnih, glavnih i izvedbenih projekta te izradu tenderske dokumentacije. S potpunim povjerenjem prepustite se timu vrhunskih stručnjaka.

Mala hidroelektrana Bogatići Nova

Ispitivanje i puštanje u pogon

Naši stručnjaci uz pomoć najmodernije ispitne opreme u mogućnosti su izraditi, ispitati te pustiti u pogon i najzahtjevnije sustave za sve tipove elektroenergetskih postrojenja.

Ponosimo se s ...

79

Završenih projekata

Pogledajte završene projekte.

Pročitaj više

10

Visokokvalificiranih stručnjaka

Upoznajte naš tim.

Pročitaj više

14

Klijenata

O našim klijentima saznajte niže.

Naši klijenti

logo logo logo logo logo
logo logo logo logo logo
logo logo logo logo logo

Partneri

ABB Authorised Value Provider

ABB Authorised Value Provider

Ovlašteni partner za projektiranje, izradu, isporuku, ispitivanje i puštanje u pogon te servis sustava uzbude sinkronih generatora temeljenih na sustavima uzbude serije UNITROL 1000 i UNITROL 6000.

SIEMENS Solution Partner

SIEMENS Solution Partner

Certificirani partner za segment automatizacije i pretvarača frekvencije i napona. Uključuje projektiranje, izradu, isporuku, ispitivanje i puštanje u pogon te servis upravljačkih sustava baziranih na SIMATIC liniji proizvoda u segmentu automatizacije te sustava baziranih na SINAMICS liniji proizvoda za segment pretvarača frekvencije i napona.

Popijmo kavu zajedno

Niste našli sve odgovore na našoj stranici ili biste nam htjeli ispričati svoju priču, stojimo na raspolaganju za sve informacije.